sunnuntai 5. elokuuta 2012

Tonnikalapiiras


150 g margariinia
2 dl vehnäjauhoja
1 dl grahamjauhoja
½ tl suolaa
4 rkl vettä
Täyte:
1 prk tonnikalaa(öljyssä tai tomaattikastikkeessa)
valkosipulijauhetta
n. 1 prk paseerattua tomaattimurskaa
(suolaa)
2 rkl vehnäjauhoja
1½ dl juustoraastetta

Nypi margariini, jauhot ja suola ryynimäiseksi seokseksi. Lisää vesi ja nosta taikina kylmään täytteen valmistuksen ajaksi. Valuta tonnikalasta öljy paistinpannulle ja lisää tonnikala ja kiehauta. Lisää paseerattu tomaattimurska ja valkosipulijauhe. Anna hautua vähän aikaa. Lisää vehnäjauhot vesitilkkaan sekoitettuna. Anna muhia vielä n. 10 minuuttia. Mausta mustapippurilla. Taputtele taikina pyöreään piirakkavuokaan. Kaada täyte päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 175 asteessa noin. 30-45 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti